Jeffrey Cross
Jeffrey Cross

Odpočítávání do PSoC Pioneer Challenge - Váš poslední víkend

Toto je poslední týden a víkend, kdy si připravíte svůj projekt PSoC Pioneer Challenge před termínem ve 23:59 PST v pondělí 6. dubna. (Tato soutěž je otevřena mezinárodním tvůrcům, viz níže o upravených rozdílech v časových pásmech.)

Jeden šťastný výrobce dostane 2,500 dolarů na cestu do speciální 10. výročí Maker Faire Bay Area v polovině května.

Další šťastný výrobce obdrží celkem 450 dolarů v dárkových certifikátech od Maker Shed, Arrow Electronics a Cypress Semiconductor.

Tato soutěž je pro tvůrce výzvou navrhovat projekty pro IoT s využitím PSoC 4 BLE (na obrázku výše), nové vývojové desky vydané Cypressem koncem loňského roku. Deska obsahuje posuvník CapSense a integraci Bluetooth s nízkou spotřebou energie a projekty jsou postaveny pomocí softwaru IDE se systémem Windows s přístupem k více než 100 komponentům od časovačů po logické brány, PWM, operační zesilovače a komparátory. Všechny komponenty lze snadno přidělit pomocí několika kliknutí nebo přetažením uvnitř softwaru.

V průběhu soutěže jsme měli spoustu zábavy při prozkoumání této desky a jejích funkcí. Začali jsme tím, že jsme se podívali na hlavičku CapSense postavenou na desce - jednu z mých oblíbených funkcí. Rychle jsme se podívali na to, jak rychle je tato deska ladit - jen dvě kliknutí! Po této cestě Cypress zahájil pro tuto komisi 100 projektů v kampani 100 dnů (jedná se o projekt č. 30). Udělat: přispěvatel Alasdair Allan prozkoumal některé z těchto projektů, protože se týkají BLE vrstev, jako jsou GAP a GATT, spolu s nižšími vrstvami svazku BLE jako Link Layer, L2CAP a Security. Cypress provedl živý Hangouts On Air, kde předvedl některé živé projekty a diskutoval o budoucím produktu BLE. A nakonec Challenge dokonce inspirovala Udělat: autor Don Wilcher provede sérii bezplatných online přednášek o PSoC a BLE.

Jinými slovy, pro PSoC 4 BLE je více vzrušení, než jsme očekávali!

Ale ještě není konec. Jak říkám, nyní jsme v režimu odpočítávání. Uzávěrka pro vstup do PSoC Pioneer Challenge je 23:59 odp. PT v pondělí 6. dubna. Protože tato soutěž je otevřena mezinárodním tvůrcům a byli jsme v kontaktu s několika z vás, také jsem stanovil termín uzávěrky níže se týká řady dalších časových pásem. Jen nezapomeňte zadat před uplynutím lhůty a můžete vyhrát 2.500 dolarů za cestu do Maker Faire Bay Area.


Uzávěrka soutěže je:

  • 23:59 PDT (San Francisco) v pondělí 6. dubna
  • 2:59 EDT (New York) v úterý 7. dubna
  • 3:59 BRT (Rio de Janeiro) v úterý 7. dubna
  • 7:59 BST (Londýn) v úterý 7. dubna
  • 12:25 IST (New Delhi) v úterý 7. dubna
  • 15:59 JST (Tokio) v úterý 7. dubna
  • 16:59 AEST (Sydney) v úterý 7. dubna

Hodně štěstí!


Vstupte do PSoC Pioneer Challenge a vy můžete vyhrát $ 2.500 za cestu do Maker Faire Bay Area v květnu. Projekty by měly zahrnovat soupravu PSoC 4 BLE od společnosti Cypress Semiconductor. Tato nová vývojová deska obsahuje Bluetooth a CapSense, spolu se softwarem IDE, který dělá budovu pro IoT náročnou a zábavnou. Máte otázky? Komentáře? Spojte se s námi na [email protected]

Podíl

Zanechat Komentář